spot_img

Nadine debutează ca scriitoare cu volumul: ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”

Cunoscuta cântăreață și vedetă TV, Nadine Voindrouh, face un pas inedit în carieră, debutând astfel cu prima sa carte: ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”. Volumul vine în întâmpinarea publicului cu tehnici concrete și practice pentru îndeplinirea chiar și a celor mai îndrăznețe visuri. : ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”  se găsește deja în mai multe librării, inclusiv pe www.editura-foryou.ro, urmând ca lansarea oficială să aibă loc la Târgul Internațional Gaudeamus, pe data de 25 noiembrie 2017, ora 12.00, la standul editurii For You.

Prin această carte în care am investit 2 ani, cititorul află care sunt pașii care  îl vor ajuta să își contruiască și să își reconstruiacsă viața exact așa cum și-o dorește. O viață frumoasă, prosperă și armonioasă. Cartea conține lucruri pe care le-am studiat, dar la fel de important, și lucruri pe care le-am trăit, le-am experimentat, le-am simțit, le-am regretat sau le-am iubit. Așa cum precizez și în carte, îndeplinirea visurilor ține de relația ta cu tine, la fel cum îndeplinirea planului tău cu tine ține de o strategie. Mi-am dorit foarte mult ca această carte să-l ajute pe cititor să ajungă acolo unde își dorește, devenind mai organizat, mai optimist și mai determinat, adică un învingător”, a declarat Nadine Voindrouh.

Pentru toți cei care vor să evolueze pe plan profesional, personal și nu numai, Nadine recomandă o unealtă foarte importantă – Dreamboard-ul, care te menține conectat la visurile tale, precum și o rețetă proprie a reușitei, cu ingrediente descrise pe larg: Decizia, Alegerea și Renunțarea, adică DAR. Cartea conține povești personale care te vor inspira, dar și numeroase exerciții și exemple de oameni care au reușit să depășească obstacolele și să le transforme în oportunități.

”Este creația unui om care a demonstrat că reușește în orice întreprinde. În plus, este o noutate pe piața editorială românească. În Occident, există numeroase programe de dezvoltare personală elaborate de oameni de succes sau de teoreticieni care au studiat îndelung natura umană. Însă în România nu exista, până acum, un material elaborat de cineva «din interior», care să cunoască avatarurile prin care a trecut națiunea noastră și să conceapă o metodă de lucru adaptată la istoricul și la mentalitățile românilor. Chiar și pentru noi, echipa Editurii For You, a fost o experiență transformatoare să lucrăm la această carte inedită”, a precizat Camelia Soceanu, Director General al Editurii For You.

Despre Nadine:

Așa cum mulți știu deja, viața lui Nadine a avut multe suișuri și coborâșuri. A avut o copilărie dificilă, fiind internată într-un orfelinat, după ce mama ei a murit când Nadine avea numai 6 ani, iar tatăl său a trebuit să părăsească țara din cauza sistemului comunist. De mică și-a dorit foarte mult să fie artistă, deși visul ei stârnea batjocura copiilor. La vârsta de 14 ani, s-a angajat ca vânzătoare și cu banii strânși s-a înscris la Școala Populară de Artă. A urmat apoi Școala Vedetelor, perioadă în care a devenit cunoscută publicului larg. A colaborat cu mai multe emisiuni TV și a scos pe piață mai multe albume. Faima nu i-a adus însă fericirea, iar după o perioadă de depresie, a decis să-și refacă viața într-o altă țară. A ajuns, astfel, să fie studentă la școala de teatru și film Lee Strasberg Theatre & Film Institute în Los Angeles, însă și-a dat seama că nu dorește să profeseze în actorie. Reîntoarsă în țară, și-a întemeiat o familie pe care o iubește enorm. A continuat să colaboreze cu diferite posturi TV și și-a înființat propria organizația non-guvernamentală prin care sprijină tinerii să se dezvolte personal. Visul ei acum este să inspire, să motiveze și să ajute cât mai mulți oameni să trăiască armonios și să-și urmeze visurile, indiferent cât de mari sunt acestea.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508