spot_img

Trei titluri noi în Galaxia Copiilor, de la autorii ” Pisicilor războinice”

„Foxcraft. Cartea I – Vulpile malefice”, de Inbali Iserles, „Pisicile războinice. Cartea a VII-a – Miez de noapte” și „Supraviețuitorii. Cartea a V-a – Lacul fără sfârșit”, ambele de Erin Hunter sunt noile titluri care au intrat în portofoliul Editurii Galaxia Copiilor în luna iulie 2017.

Aventuri în lumea vulpilor

Foxcraft. Cartea I – Vulpile malefice” este un volum care te invită la aventuri fantastice!

Pășește cu grijă în Țara FOXCRAFT, traversată de Râul Furios! Pregătește-te să străbați ținuturi întunecate, păduri adânci, mlaștini și tancuri de gheață în încercarea de a dezlega secretele FOXCRAFT-ului.

Isla și fratele ei, Pirie, sunt două vulpi tinere care trăiesc în vecinătatea pământurilor locuite de oameni, luptându-se, jucându-se și dezmierdându-se în voie. Pot fi auziți adeseori îngânând cântecelul din copilărie care îi dădea fiori bunicii lor: „Vulpe nebună, vulpe rea, înc-o vulpe moartă!”. Într-adevăr, viața unei vulpi este plină de pericole, dar Isla învață abilități misterioase menite s-o ajute să supraviețuiască. Până când s-a produs inevitabilul… Într-o zi, când s-a întors acasă, și-a găsit bârlogul cuprins de flăcări, iar familia – nicăieri. Pentru că niște vulpi ciudate îi dădeau târcoale, Isla a fost forțată să fugă, ajungând astfel în lumea rece și cenușie a oamenilor. Acum, vulpița este nevoită să supraviețuiască pe aceste meleaguri stranii, impregnate de mirosul morții, unde un inamic nemilos este permanent pe urmele ei. Pentru a rămâne în viață, Isla va trebui să deprindă meșteșugul vulpesc – o artă străveche prin care vulpile își pot schimba înfățișarea

Autoarea Foxcraft. Cartea I – Vulpile malefice”, Inbali Iserles este una dintre autoarele din spatele pseudonimului Erin Hunter și a contribuit la crearea seriei „Supraviețuitorii”, aflată pe lista „New York Times” a celor mai vândute titluri.

Aventurile pisicilor războinice continuă în seria NOUA PROFEȚIE

„Pisicile războinice. Cartea a VII-a – Miez de noapte” este primul volum dintr-o serie nouă, numită „NOUA PROFEȚIE”.

Fii alături de noua generație de pisici războinice în încercarea de a face față profeției sumbre care amenință nu numai clanurile, ci soarta întregii păduri. Noile volume au apărut pe lista „New York Times” a celor mai vândute cărți și au fost nominalizate pentru o multitudine de premii literare.

Pisicile sălbatice s-au bucurat de pace o vreme mai îndelungată, însă dezastrul care se apropie va schimba atmosfera armonioasă. Întuneric, aer, apă și cer, toate își unesc forțele și zdruncină pădurea până la rădăcini, iar noua generație de pisici războinice trebuie să țină piept primejdiei. Mesajele stranii pe care le primesc de la strămoșii războinici prevestesc pericole nebănuite și un destin misterios. Toate semnele indică faptul că soarta întregii păduri se află acum în labele tânărului Gheară de Mărăcine, un războinic din Clanul Tunetului. Dar de ce a fost ales tocmai fiul maleficului Stea de Tigru? Și care sunt celelalte pisici pomenite în profeție? Gheară de Mărăcine va avea nevoie de mult curaj și de ajutorul celor mai viteji războinici din fiecare clan pentru a salva padurea și pisicile care locuiesc în ea.

Fanii primelor șase cărți se vor bucura să facă cunoștință cu copiii eroilor pe care îi îndrăgesc. Neînfricatul Stea de Foc are acum doi copii cu roșcata Furtună de Nisip: Labă de Veveriță și Labă de Frunză. Plină de suspans, populată de personaje irezistibile și însuflețită de teme fantastice, această serie se va dovedi extrem de captivantă și pentru cititorii care nu sunt încă familiarizați cu lumea pisicilor războinice.

Din seria NOUA PROFEȚIE fac parte cărțile: Miez de Noapte, Răsărit de Lună, Zori de Zi

Strălucirea Stelelor, Amurg, Apus de Soare.

Un nou volum în seria SUPRAVIEȚUITORII

„Supraviețuitorii. Cartea a V-a. Lacul fără sfârșit”, de Erin Hunter este un nou bestseller internațional de la creatorii seriei „Pisicile războinice”.

Lumea nu va mai fi niciodată la fel după Marele Mârâit – așa s-ar numi un cutremur devastator văzut prin ochii unui cățel. Pământul s-a despicat pe de-a întregul și au dispărut toate labele-lungi – așa s-ar numi seminția omenească prin ochii aceluiași cățel. Hrana a devenit aproape imposibil de găsit, apa este otrăvită, iar dușmanii mișună la tot pasul. În această situație, câinii se văd nevoiți să deprindă toate aptitudinile unor supraviețuitori.

Norocel, un Câine Singuratic obișnuit să trăiască pe cont propriu, s-a integrat în Haita Câinilor Legați pentru a face față condițiilor dure de viață de după Marele Mârâit. Când un atac puternic i-a pus în pericol nu numai pe Câinii Legați, ci și pe inamicii lor, Câinii Sălbatici, Norocel și-a dat seama că singura lor șansă de supraviețuire este să se unească. Haita recent unită a pornit în căutarea unui nou cămin, cât mai îndepărtat de Tabăra Câinilor Fioroși, dar au descoperit treptat că niciun teritoriu nu este complet lipsit de pericole. Atunci când au întâlnit un alt grup de câini care a supraviețuit Marelui Mârâit, Norocel a sperat ca cele două haite să se alieze. Însă, această nouă Haită, condusă de Teroare, părea să se transforme în cel mai periculos inamic de până atunci.

O furtună cumplită este pe cale să izbucnească din moment în moment. Norocel și Haita lui reușesc să îi înfrângă pe câinii lui Teroare și ajung pe malul unui lac misterios, care pare să nu se mai sfârșească. În această lume nouă și periculoasă, Haita se confruntă cu lipsa vânatului, iar amenințarea Câinilor Fioroși este mai înfiorătoare ca niciodată. În vreme ce Norocel se zbate să își protejeze prietenii, în minea lui se derulează imagini cutremurăoare ale Furtunii Câinilor și ale unei batălii cumplite care, pe zi ce trece, devine inevitabilă.

Din aceeași serie sunt și volumele: Supraviețuitorii. Cartea I – Orașul pustiu, Supraviețuitorii. Cartea a II-a – Dușmanul ascuns, Supraviețuitorii. Cartea a III-a – Căderea întunericului, Supraviețuitorii. Cartea a IV-a – Un drum primejdios.

Cele trei volume sunt disponibile pe www.all.ro, la un preț special, redus cu -25%.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508