spot_img

Alexandru Jula, ”Ultimul romantic”, în turneu național

De peste șase decenii, cunoscutul interpret Alexandru Jula se află în inimile iubitorilor muzicii ușoare românești pentru vocea sa caldă, inconfundabilă, pentru farmecul și umorul lui extraordinar, pentru bonomia lui, dar mai ales pentru talentul șlefuit și șlagărele care au scris povestea excelenței sale în muzică. În luna iunie a acestui an, vedete ale muzicii și umorului românesc îl vor sărbători pe marele cântăreţ al iubirii, în spectacolul ”ULTIMUL ROMANTIC”, prezentat în cadrul unui mini-turneu național în șase orașe. Titlul poartă, de asemenea, și numele cărții biografice a artistului, scrisă de Oana Georgescu.  AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul reprezentațiilor.

Mini-turneul va cuprinde reprezentații programate astfel:

  • 19 iunie, la Cinema Dacia din Reșița, de la ora 20:00;
  • 20 iunie, la Cinema Luna din Caransebeș, de la ora 20:00;
  • 21 iunie, la Cinema Timiș din Timișoara, de la ora 20:00;
  • 22 iunie, la Teatrul de Artă din Deva, de la ora 20:00;
  • 23 iunie, la Teatrul Municipal Traian Grozăvescu din Lugoj, de la ora 20:00;
  • 26 iunie, la Cinema Dacia din Arad, de la ora 20:30.

”ULTIMUL ROMANTIC”, este un spectacol menit să meargă direct la suflet, să aducă în atenția publicului melodii de odinioară și valori artistice de necontestat. Cele mai cunoscute şi iubite piese ale lui Alexandru Jula, printre care „Să nu spui iubirii adio nicicând”, „Când liliacul va-n-flori din nou”, „Soţia prietenului meu”, „Glasul tău, numele tău”, „Te ştiu de când e lumea”, „Vorbeşte-mi de iubire” sau „N-am să uit nicicând iubirea”, se vor adăuga amintirilor și momentelor umoristice speciale, prezentate de actorul Jean Paler, precum și refrenelor celor mai frumoase șlagăre interpretate de artiști interpreți de calibru, invitați în concert, precum: Ileana Șipoteanu, Stela Enache, Marina Florea sau Alexandra Canareica.

În același timp, melomanii de ieri și de azi vor avea parte de o reîntâlnire emoționantă cu una dintre cele mai cunoscute voci ale ”Epocii de aur”, marele tenor Florin Georgescu. Maestrul Florin Georgescu a înregistrat un succes uriaș în concertele susținute pe cele mai prestigioase scene din întreaga lume și a fost sigurul tenor român pentru care admiratorii au spart geamurile Operei Române în dorința disperată de a-l vedea și auzi. Participarea extraordinară a marelui muzician, cântăreț de operă, operetă și ambasador al romanței, va completa tabloul ultimului romantic, cu selecții de arii celebre din operete și canțonete, ca: ”Te voi răpi la noapte”, Mi-e dor, de-o fată mi-e dor”, ”Frumoasa mea cu ochii verzi” sau ”Corbăierii”, care de-a lungul timpului au sensibilizat audiența feminină.

Într-o carieră de peste șase decenii, Alexandru Jula a lansat sute de cântece, de cele mai diverse genuri, iar succesul la marele public a fost argumentul major pentru care și-a dedicat viața scenei, fără nici un compromis. Nu cântă muzică veche sau muzică nouă, ci cântă muzică de calitate, cu versuri pentru suflet, care își păstrează valoarea în timp. Alexandru Jula rămâne în continuare un mare romantic al muzicii uşoare româneşti.

Biletele pentru reprezentațiile spectacolului ”ULTIMUL ROMANTIC” au fost puse în vânzare la prețul general de 60 lei și pot fi achiziționate atât online prin WWW.BILETE.RO cât și de la punctele de vânzare ale Oficiilor Poștei Române, magazinele Inmedio și Germanos sau de la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Rezervări și informații: 0787/555.049.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508