Magicianul, la Teatrul Odeon

mai 29th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 1 iunie 2017, la Sala Studio, de la ora 10:30, Teatrul Odeon şi Fundaţia Abracadabra vă invită la spectacolul „Poveşti magice româneşti” dedicat copiilor de toate vârstele.

Există poveşti pe care le-am auzit în fiecare seară de la părinţii noştri, există poveşti pe care le-am îndrăgit şi pe care le-am citit noi înşine de o o sută de ori şi există poveşti pe care le mai ştiu doar bunicii noştri, poveşti încrustate în tradiţia poporului nostru, poveşti transmise de-a lungul secolelor prin viu grai şi care fără să ne dăm seama au devenit o parte din noi.

Eroii acestor poveşti vor veni să îşi împărtăşească înţelepciunea lor şi celor mici care poate că i-au uitat sau poate că nu i-au cunoscut niciodată. Agerul pământului, Vâj Baba, Ursul sunt doar o parte dintre cei care îi vor provoca la joacă şi dans pe cei mici ajutându-i să descopere minunata lume a mitologiei româneşti. Din distribuţie fac parte Marian Râlea, Adina Cristescu, Laurenţiu Vlad, Doriana Tăut şi Florin Pârvu.

Fundatia Abracadabra, organism neguvernamental, înfiinţat în mai 2000, desfăşoară activităţi de educare şi formare a copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 – 12 ani, prin aplicarea mijloacelor teatrale în spectacole interactive. Prin activităţile sale, Fundaţia Abracadabra are ca principală misiune descoperirea anumitor valori de către copii (conduită, comportament, patrimoniu etc.) conştientizarea şi asumarea acestora prin participarea acestora la joc. „Jocul” şi „magia jocului” sunt elementele cheie în mecanismele de formare în lucrul cu copii, încadrate în sistemul „jocului de-a teatrul” (având la bază scenarii originale).

Preț bilete: adulti 21,20 lei; copii 12,72 lei

Durata: 1 h

Număr de vizualizări :550


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro