spot_img

Editura Herald, la Conferinţa GRATUITĂ ”Hippocrates Health Institute”

Luni, 13 martie 2017, începând cu ora 10:30, la Hotel Caro din Bucureşti, Editura Herald şi Do Good Academy va invită la conferinţa GRATUITĂ susţinută de Brian Clement, directorul Hippocrates Health Institute. În cadrul conferinţei veţi obţine informaţii clare despre enzime, alimente vii, antioxidanţi şi veţi învăţa cum să vă îmbunătăţi nivelul energiei, rezistenţa, puterea, echilibrul emoţional şi claritatea mintală. Anna-Maria Gahns Clement, director executiv al Institutului Hippocrates, va vorbi, alături de Brian, despre metodele naturiste de îngrijire în familie şi în pediatrie.

La standul Editurii Herald veţi putea întâlni numeroase titluri din domeniul medicinei complementare şi/sau alternative, care propun modele integrate de terapie ce combină metodele tradiţionale cu cele inovative. Nu vor lipsi nici cele mai noi apariţii editoriale din domenii precum mindfulness, psihologie, dezvoltare personală, ştiinţă, parentaj şi multe altele.

Înscrierile la conferinţa gratuită se fac pe www.dogoodacademy.ro . Numărul locurilor este limitat!

Conferinţa va fi urmată de un workshop pentru un număr limitat de persoane, la care participanţii vor avea ocazia să pună întrebări. Temele abordate în cadrul atelierului sunt: „Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea şi tratarea afecţiunilor”.

Workshopul îşi propune să demonstreze faptul că multe informaţii despre nutriţie sunt pur şi simplu o colecţie periculoasă de mituri şi că astăzi nu informaţia este importantă, ci sursa ei.

În această primăvară, între 13 şi 19 martie, în inima munţilor sacri ai Transilvaniei, Do Good Academy organizează un program unic în România, susţinut de 13 terapeuţi şi profesori din toată lumea, printre care Brian şi Anna-Maria Gahns Clement.

Veţi avea la dispoziţie toate mijloacele necesare pentru a integra principiile unei vieţi holistice echilibrate, în timp ce veţi lucra la toate cele patru niveluri (fizic, emoţional, mitic şi energetic) pentru a produce schimbări rapide.

Programul include:

• 6 nopţi de cazare în camera dublă, într-o pensiune de 5 stele rezervată integral programului

• Saună cu infraroşu şi baie de aburi cu esenţă de eucalipt

• Cursuri zilnice de yoga, respiraţie şi meditaţie

• Mese raw vegane cu ingrediente proaspete şi sănătoase şi 3 sucuri pe zi (pregătite zilnic de chefi atestaţi de Institutul Hippocrates)

• Ateliere de nutriţie, combinare corectă a alimentelor şi de detoxifiere (Brian Clement)

• Tehnici de autoajutor (Anna Maria Clement)

• Emospirit – Conexiunea (Brian Clement)

• Medicină holistică modernă (Dr. Cristina Bogdan)

• Cursuri de preparare a mâncării raw vegane (Diane De Guzman)

• În inima unei pietre – Detoxifiere Emoţională (Catrinel Popescu)

• Visând lumea întru devenire (Catrinel Popecu)

• Cercul strămoşilor – atelier de conectare cu sinele (Elise Goldstein)

• BECOME – Adevărul despre frumuseţe (Elise Goldstein)

• Vorbind cu Universul (Catrinel Popescu)

• Importanța posturii corecte – Aliniament Divin (David Rae)

• Excursie la castelul Dracula

• Excursie în vârful munţilor, pentru ceremonii shamanice

• Timp petrecut în natură, pentru conectare şi revitalizare

• Transfer de la aeroportul din Bucureşti către Bran

Mai multe informaţii despre tabără găsiţi pe site-ul www.dogoodretreats.com

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508