Compania de Librării Bucureşti, un nou record: Locul I în Topul Național al Firmelor, ediția XXIII, la categoria „Comerț”

nov. 10th, 2016 | By | Category: Postcard

Joi, 10 noiembrie 2016, Compania de Librării București va primi din partea Camerei de Comerț și Industrie a României diploma care certifică clasarea celui mai vechi lanț de librării din România pe Locul I în Topul Național al Firmelor, ediția a XXIII, la categoria „Comerț”. Evenimentul va avea loc la Romexpo și va premia cele mai performante companii din 6 domenii de activitate – industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

„Premiem performanța economică, spiritual antreprenorial, curajul de a inova și de a investi în inovare, comportamentul etic în afaceri”, a declarat Mihai Daraban, Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României.

Topul Național al Firmelor, realizat de Camera de Comerț și Industrie a României, este singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerț și Industrie din țara noastră. Topul analizează indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

„Suntem cunoscuți la nivel național drept cel mai vechi lanț de librării fondat înainte de 1989. De-a lungul vremii, am parcurs tot soiul de episoade. Unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute care, însă, nu au făcut altceva decât să ne ambiționeze. Această ambiție, dublată de dragostea pentru meseria de librar, ne-a adus astăzi în fața acestei performanțe, care ne onorează și ne dă puterea de a continua să îi deservim cu dăruire pe cititorii din cele șase sectoare ale Bucureștiului, și nu numai”, a mărturisit Marieta Seba, Managerul General al Companiei de Librării București.

Compania de Librării București (CLB) este cea mai importantă rețea de librării fondată înainte de 1989: în prezent, numără 45 de librării, răspândite unitar în toate cele 6 sectoare ale capitalei. De curând, CLB a fost recompensată cu Locul I în topul firmelor din București, categoria „Comerț”, un eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Număr de vizualizări :555


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro