”Zic Zac”, un spectacol-examen

dec. 20th, 2015 | By | Category: Postcard

Marți, 22 decembrie, de la ora 20.00, la Godot Café teatru (str. Blănari, nr. 14, București), are loc spectacolul ”Zic Zac”, de Andrea Gavriliu, rezemată de Ștefan Lupu. Cu: Andrea Gavriliu, Ștefan Lupu, Gabriel Costin. Scenografia: Andreea Săndulescu. Asistent scenografie: Alexandru Petre. Un spectacol-examen pentru master coregrafie, anul II, clasa prof. Univ. dr. Raluca Ianegic,  Asistent drd. Andreea Duță. Light design: Alexandru Bibere. Sunet: Alexandra Poiană. Montaj video: Gabriel Costin.

*Premiul pentru cea mai bună creație coregrafică (Gala UNATC 2013)
*Premiul pentru cel mai bun interpret într-un spectacol de coregrafie (Gala UNATC 2013)
”Zic Zac” este spectacolul generației noastre. Vorbește despre etapele unei relații: simpatie și antipatie, porniri animalice și dezbateri filosofice, sensibilitate și cruzime, frici personale și nevoia de a ne găsi jumătatea. Toate acestea sunt înglobate într-o călătorie psihedelică plină de umor și, mai ales, Muzică!
”Zic Zac” este un spectacol care transpiră – și la propriu și la figurat – energie explozivă, sexualitate, umor și sensibilitate care ne învață că dacă ai carte, nu se face primăvară, că ”Tăcerea este unul din argumentele cele mai greu de combătut”, că ”Limba pe români îi încurcă-n gură” și că ne e frică de frică. Așadar, doamnelor și domnilor, dansați!

Număr de vizualizări :673


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro