Horațiu Mălăele într-un dineu cu… cărți

nov. 10th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 11 noiembrie 2015, ora 19:00, la Librăria Bizantină, Horațiu Mălăele s-a hotărât să își schimbe meseria! Pentru o zi, el intră în breasla librarilor. Ne așteaptă o seară cu autori clasici, plină de dramă și umor deopotrivă, în care vom afla ce cărți recomandă Horațiu Mălăele îndrăgostiților de literatură. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Campania „Librar pentru o zi” a debutat în noiembrie 2014 și aduce în prim-plan oameni de cultură, muzicieni, actori, modele, toți mânați de același lucru: pasiunea pentru citit, într-un efort colectiv de a reînvia dragostea oamenilor pentru cărțile tipărite, care au pierdut tot mai mult din popularitate in iureșului revoluției digitale. Până acum, mai bine de 20 de personalități au răspuns până acum apelului Librăriei Bizantine de readuce în atenția oamenilor importanța și frumusețea lecturilor de pe hârtie.

Organizator:

Librăria Bizantină | Str. Bibescu Vodă 20, sector 4, București (lângă Piața Unirii) | www.librariabizantina.ro

Afiș realizat de Laurențiu Midvichi.


Număr de vizualizări :685


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro