Lansare de carte: ”Pentru o istorie culturală a cărţii şi a practicilor de lectură”

oct. 22nd, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 23 octombrie 2015, la ora 13:45, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” din Bucureşti, Editura Universităţii din Bucureşti vă invită la lansarea noii apariţii editoriale, ”Pentru o istorie culturală a cărţii şi a practicilor de lectură”, coord. şi edit.: Alexandru Ofrim, Cristina Bogdan; coord. şi edit. al Panelului CESI: Laura Mesina. Prezintă prof. univ. dr. Ion Bogdan Lefter (director al Şcolii Doctorale a Facultăţii de Litere, Universitatea din Bucureşti) şi coordonatorii volumului.

Lansarea se va desfăşura în cadrul Colocviului Internaţional în Ştiinţele Comunicării şi Studii Culturale, ediţia 2015, cu tema Călători şi călatorii. A privi, a descoperi (organizat de Departamentul de Ştiinţe ale Comunicării, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucureşti şi aflat sub înaltul patronaj al Ambasadei Confederaţiei Elveţiene la Bucureşti şi al Ambasadei României în Confederaţia Elveţiană), la care vor lua parte peste 200 de specialişti, români şi străini, din cele mai diverse domenii.

Număr de vizualizări :653


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro