Octavian Saiu, din nou, în programul oficial la Edinburgh

aug. 25th, 2015 | By | Category: Postcard

După participările sale la două ediții anterioare, Octavian Saiu a fost invitat să modereze o parte dintre cele nouă conferințe și workshop-uri din cadrul Programului Oficial al Festivalului International de la Edinburgh 2015.

Primele două conferințe l-au avut ca protagonist pe criticul și istoricul de artă Andrew Graham-Dixon, realizator al programului BBC The Culture Show. Celălalt eveniment moderat de Octavian Saiu a fost un simpozion multidisciplinar dedicat spectacolului The Encounter, realizat de Simon McBurney și compania teatrală Complicite, unul dintre punctele de atracție ale Programului Oficial din 2015.

Conferințele  s-au bucurat de un public format din oameni de teatru, profesori, studenți și spectatori prezenți la prestigioasa manifestare de la Edinburgh, cu o istorie de șaizeci și opt de ani. Participarea lui Octavian Saiu a fost susținută de Institutul Cultural Român.

Număr de vizualizări :907


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro