Despre „Colonia fabricii” cu Moni Stănilă

aug. 5th, 2015 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 6 august 2015, ora 18:30, la Cărturești Mercy, va avea loc lectura publică despre „Colonia fabricii” cu Moni Stănilă. Invitați, alături de autoare: Eugen Bunaru, Alex Condrache. Moderatoare: Ana Pușcașu.

„Dar ce sînt aceştia, născuţi războinici? Nu, ei sînt de meserie supravieţuitori. Iată şi aici: «Dacă nu plîngi, n-ai cum să vezi» (p. 70). E plin de diamante ascunse în text şi n-am să explic aici de ce Burcos e un „cîine planetă”. Am citit dintr-un foc Colonia fabricii, de Moni Stănilă; ca să fie o carte perfectă lipseşte doar o căciulă pe a la rîndul 1, p. 48, în rest se leagă tot, un poem scris ca un thriller, cu materie de cronică de familie, prea adevărat pentru istoriile de familie din partea asta de lume.”(Bogdan Suceavă)

Număr de vizualizări :749


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro