Prezență bizară la Muzeul Municipiului București: Două tinere în rochii de epocă s-au instalat în curtea instituției

mai 7th, 2015 | By | Category: Eveniment

Muzeul Municipiului Bucureşti informează cetăţenii asupra unui eveniment bizar petrecut miercuri, 6 mai 2015, în curtea Palatului Suţu. În jurul orei 17, două domnişoare îmbrăcate în rochii de epocă s-au așezat la o măsuță instalată în curtea Palatului Suţu și nu au dorit să explice motivul pentru care se află acolo. Timp de trei ore, cele două tinere şi-au băut ceaiul, cerând să nu fie deranjate şi refuzând să ofere clarificări privind motivul vizitei.

„Ne bucurăm de fiecare dată când vizitatorii muzeului nostru doresc să zăbovească la noi, însă este prima dată când ne confruntăm cu situaţia în care își aduc masă şi scaune de acasă în acest scop”, a declarat directorul muzeului, antropologul Adrian Majuru.

„Mi-au făcut numai belele. Nu ştiu cum au apărut, că pe poartă sigur n-au intrat, dar blochează aici circulaţia şi stau cu orele să bea ceai. Zici c-au venit la bal, nu la muzeu”, a completat portarul muzeului,  Alex Potap.

Deocamdată nu avem mai multe informații privind bizara vizită, însă cele două domnișoare au anunțat că au de gând să revină și joi, 7 mai 2015, între orele 17-20, în curtea instituției noastre. Vom reveni cu amănunte și clarificări, de cum le vom avea.

Număr de vizualizări :335


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro