Horia Brenciu, invitat special alături de COMPACT, la Hard Rock Café

mai 4th, 2015 | By | Category: Eveniment

Cea mai iubită trupă de rock din România, COMPACT, revine într-un concert extraordinar joi, 7 mai 2015, la Hard Rock Cafe din București de la ora 21:30. În prag de lansare al noului album, COMPACT va cânta la Hard Rock Café piese noi și va avea o serie de invitați de vază alături de care va cânta piese în premieră. Așa că pe scenă îi vom vedea pe Horia Brenciu, Carmen Trandafir și Alin și Aurelian Dincă (Trooper) !

Înființată în 1977 la Cluj-Napoca, adică de mai bine de 38 de ani, COMPACT și-a câștigat în lumina reflectoarelor, pe scenă, statutul de trupă emblemă a rockului românesc! În 1980 după doar 3 ani de activitate, câștiga marele premiu la festivalul „Perpetuum Vox Transilvaniae”, exact în momentul când Paul Ciuci se alătura trupei. La nici doi ani câștiga Marele Premiu al Festivalului Rock de la Costinești, un eveniment etalon al acelor vremuri. Tot în același an apare și primul LP al trupei în seria „Formații rock” la Electrecord. COMPACT au susținut în acea perioadă aproximativ 300 de concerte pe an, așa că în 1985 trupa scoate „Fata din vis”, LP care le aduce și succesul la nivel național. După turnee în URSS și Bulgaria, trupa scoate în 1988 albumul „Cântec pentru prieteni”, album ce le aduce consacrarea pe piața muzicală românească. Până în 2007, COMPACT scoate 14 materiale discografice, într-adevăr una din valorile muzicii românesti!

Biletele costă 55 de lei cu loc la masă, în sală (fumători sau nefumători) sau 70 de lei VIP cu loc în fața scenei.

Biletele pentru concertul Adi Barar Band pot fi găsite online pe www.iabilet.ro și la Hard Rock Cafe dar și în rețeaua fizică iabilet.ro (Magazinul Muzica, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Online puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.

Pe iaBilet.ro poți comanda bilete plătind cu cardul, paypal sau pe factură la Vodafone sau poți comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier în 24 de ore oriunde în țară. Biletele în format electronic pot fi scanate atât printate cât și de pe tabletă sau smartphone.

Cumpărarea biletelor de pe www.iabilet.ro asigură automat și rezervarea de locuri la masă scăpându-te de drumul până la locație sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se alocă în funcție de cumpărarea biletelor așa că dacă îți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM.

Număr de vizualizări :429


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro