Atelier de gastronomie

mai 22nd, 2015 | By | Category: Postcard

Ţi-ar plăcea să înveţi să pregăteşti gustări spaniole şi să deguşti vinurile care le însoţesc? Apropie-te de savoarea bucătăriei spaniole, participând la un atelier gastronomic. Instituto Cervantes din Bucureşti, cu sprijinul restaurantului “El Puerto Ibérico” şi al “Selecciona Hub”, organizează un atelier de gastronomie în care chef Marcos Antonio Cano Ruiz şi Eduardo García del Amo, reprezentatul cramelor spaniole care oferă vinurile pentru atelier, ne vor arată cum se pregătim patru varietăţi de mâncăruri spaniole: „crema de yogur con bacalao y coulis de pimientos”, „gazpacho andaluz”, „tartar de atún con cítricos y huevos negros” y „solomillo de cerdo con vino mostaza y miel” .

Fiecare fel va fi însoţit de vinul care i se potriveşte, iar participanţii vor degusta, la cina cu care se încheie procesul de învăţare, diverse vinuri spaniole.

Date şi orar: luni, 25 mai (18.00 h – 20:00h.)

Loc: Restaurante “El Puerto Ibérico”, Calea Dorobanţilor 61-63

Preţ: 150 lei

Număr maxim de cursanţi: 15

Înscrieri şi rezervări de loc: cult3buc@cervantes.es şi la tel. 021 210 27 37, Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes

Limba: spaniolă şi română

Data-limită de înscrieri: 25 mai, ora 15:00

Număr de vizualizări :337


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro