Call for poets: ”Inefabilul iubirii”, antologie de poezie de dragoste

apr. 6th, 2015 | By | Category: Eveniment

Editura Inspirescu ṣi Revista Internaţionalǎ de Culturǎ CERVANTES, împreună cu scriitoarea Otilia Sîrbu, în calitate de coordonator de proiect, realizează o antologie de poezie de dragoste, ”Inefabilul iubirii”. ”Tema prezentei antologii este menitǎ sǎ invite autorii pentru a-și exprima talentul scriitoricesc în materie de poezie”, spune Otilia Sârbu. Poezia este un joc al fanteziei, o sfâşiere lăuntrică exprimată armonios, o armă împotriva morţii, un telefon fără fir, este absenţa şi prezenţa himericei iubiri, duşmană a sentinţelor de orice fel, poezia este multicoloră ca sufletele noastre, un concert scris pe clapele calculatorului, un balet pentru cei care nu mai pot merge, un sărut ce poate fi refuzat, dar ce nu este poezia? Orice, în afară de opacitate. Deci, dragii mei mânuitori de cuvinte, vă invit sa asterneți alături de mine aceste gânduri, pe care să le lăsăm celor ce vin după noi, căutatori de comori sufletești exprimate într-un mod unic.  Vă aștept cu mare drag! Ultima zi de înscriere a textelor este 15 aprilie 2015.” (Otilia Sârbu) AgențiadeCarte.ro vă prezintă condițiile în care puteți participa cu texte la acest volum.

Condiţii de participare:

– orice autor are la dispoziţie 10 pagini pentru creaţia sa (inclusiv prezentarea de autor).
– materialul se va realiza în format A5, cu font Times New Roman 12, cu diacritice, fǎrǎ spaţiu.
– formatul documentului pe care fiecare trebuie sǎ-l trimitǎ conţine : CV + foto + creaţia .

Fiecǎrui antologat îi va reveni un număr de 10 exemplare. În cazul în care se doresc mai mult de 10 exemplare se oferǎ bonusuri.
Este necesarǎ comunicarea următoarelor date de contact: Nume/ prenume, telefon, adresă de email, adresa dumneavoastră poștală în vederea expedierii volumelor.

Detalii despre taxa de participare vor fi solicitate la aceleași adrese de email la care vor fi trimise materialele:

gliliana920@gmail.com
otilia.sirbu@gmail.com

NOTĂ – Materialul creator nu are voie sǎ includǎ limbaj licenţios sau expresii vulgare.

Număr de vizualizări :841


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro