Avanpremiera ”First date”, la Copper’s Pub

feb. 2nd, 2015 | By | Category: Eveniment

Joi, 5 februarie 2015, ora 19.00, la Copper’s Pub (bd. Hristo Botev nr. 25), Teatrul În Culise vă invită la o primă întâlnire cu ”First date”– avanpremiera unei comedii captivante despre începuturi, scrisă și regizată de Conrad Mericoffer.

Prima dată nu decurge niciodată așa cum ți-ai imaginat. Emoții, stângăcii și vorbărie multă – suficientă cât să proiectezi asupra persoanei din fața ta o imagine dezirabilă: el este MAI amuzant, ea este MAI inteligentă, iar împreună sunt MAI frumoși. În calea idealurilor noastre despre celălalt intervin mereu surprize. First Date propune o caricatură a vremurilor în care trăim concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți.

În spectacol îi veți vedea pe frumoșii nebuni – Andrei Seușan, Camelia Pintilie, Victoria Răileanu și Ionuț Oprea. Laurii pentru text și spectacol îi revin lui Conrad Mericoffer, responsabil pentru replicile și situațiile delicioase pe care le veți întâlni și în viața de zi cu zi.

Ne vedem la FIRST DATE să vă bucurați de emoțiile unei prime întâlniri! Pentru rezervări 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online/

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii, Eva.ro.

Număr de vizualizări :655


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro