,,Mozart Steps” participă la Festivalul Internaţional de Teatru Clasic de la Arad

nov. 20th, 2014 | By | Category: Eveniment

Luni, 24 noiembrie 2014, ora 19:00, la sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, va avea loc reprezentația spectacolului „Mozart Steps”. După recentul succes de la Festivalul Naţional de Teatru de la Bucureşti, spectacolul „Mozart Steps”, creat de Gigi Căciuleanu la Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, va participa la un alt important eveniment teatral al toamnei, Festivalul Internaţional de Teatru Clasic de la Arad.

Spectacolul „Mozart Steps” al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu reprezintă un concept original de teatru-dans al legendarului coregraf Gigi Căciuleanu. Universul muzical combină în mod strălucit muzica occidentalului Mozart şi muzica orientală, şi împreună cu dansul lui Gigi Căciuleanu dă naştere unui spectacol ce se folosește de corpurile actorilor pentru a crea un imaginar poetic vibrant. Nu mai puţin de 30 de performeri vor evolua pe scenă, atât actori de la secția română și secția germană a Teatrului Național din Sibiu, cât și studenți de la Secția de Actorie a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Festivalul de Teatru Clasic de la Arad a debutat în anul 1995, mai târziu devenind un eveniment  internaţional. Timp de două decenii festivalul a dăruit publicului spectacole susţinute de nume mari ale scenei româneşti şi din străinătate, realizate de regizori renumiţi. La ediţia cu numărul XX, din 21 şi până în 30 noiembrie 2014, în fiecare seară spectatorii sunt aşteptaţi să vizioneze producţii teatrale de prim rang, în interpretări şi puneri în scenă de excepţie.

MOZART STEPS

un spectacol de teatru coregrafic de GIGI CĂCIULEANU

SCENOGRAFIE ȘI LIGHT DESIGN: Gigi Căciuleanu; ASISTENT COREGRAFIE: Adriana Bârză; ASISTENT SCENOGRAFIE: Alin Gavrilă; DISTRIBUȚIA: Veronica Arizancu, Florin Coşuleţ, Ali Deac, Diana Fufezan, Raluca Iani, Adrian Matioc, Adrian Neacşu, Cătălin Pătru, Daniel Plier, Vlad Robaş, Marius Turdeanu, Liviu Vlad, Arina Ioana Trif, Anca Pitaru; STUDENȚII: Vlad Bacalu, Anton Balint, Cristina Blaga, Paul Bondane, Iulia Pop, Tudor Răileanu, Maria Soilică, Cristi Timbuş, Maria Tomoiagă, Alexandra Şerban, Teodora Voineagu

durata aproximativă: 1h06min

Număr de vizualizări :789


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro