”Despre Festivalul Național de Teatru, ediția a 24-a”, la Cafeneaua critică

nov. 3rd, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 5 noiembrie 2014, orele 19.00-21.30, la Club A (Bucureşti, Str. Blănari Nr. 14 (între Universitate şi Piaţa Unirii, vizavi de Sfîntul Gheorghe), va avea loc o nouă ediție a Cafenelei critice. Tema dezbaterii: ” Despre Festivalul Național de Teatru, ediția a 24-a ( 24 octombrie-2 noiembrie 2014). Invitați: Marina Constantinescu, directoare artistică FNT, Aura Corbeanu, directoare executivă FNT, alți membri ai echipei de organizare, artiști participanți la festival , critici de teatru. Eveniment asociat Festivalului Național de Teatru. Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

De câţiva ani buni, după încheierea Festivalului Naţional de Teatru, la fiecare început de noiembrie, Cafeneaua critică găzduieşte dezbateri asupra evenimentului şi asupra teatrului românesc al perioadei. Tradiţia se menţine şi în acest an, la finele ediţiei a 24-a a FNT (24 octombrie-2 noiembrie 2014).

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1990, la Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A şi la Club Control. Din toamna lui 2011 dezbaterile Cafenelei critice au loc la Club A*.

Număr de vizualizări :561


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro