Gala Absolvenților UNATC 2014

iun. 17th, 2014 | By | Category: Eveniment

În perioada 18-29 iunie 2014, Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” organizează  Gala Absolvenţilor UNATC – Licență. Timp de 12 zile, reflectoarele vor sta aprinse pe tinerii actori, regizori, păpușari, marionetiști, scenografi, coregrafi, teatrologi. Secția de Actorie prezintă zece producții, pe textele unor importanți autori din dramaturgia românească și universală: de la Mihail Sebastian la Luigi Pirandello, de la Tudor Mușatescu la Neil Simon. Festivitatea de deschidere va avea loc în prezența Rectorului prof.univ.dr. Adrian Titieni și a Decanului conf.univ.dr. Paul Chiribuță, miercuri, 18 iunie 2014, la ora 18:00, în Sala „Ion Cojar” de la Palatul Național al Copiilor din București. Cu acest prilej, veți putea viziona spectacolul ”6 personaje în căutarea unui autor”, după Luigi Pirandello coordonat de prof.asoc.dr. Mirela Gorea. Evenimentul este organizat de studenţii anului I Master și ai anului I Licență din Departamentul Studii Teatrale. Accesul la spectacolele din cadrul Galei Absolvenților UNATC este gratuit.

”Veți putea fi martorii începutului de drum artistic, urmărind colaborarea dintre studenții regizori și absolvenții secției de scenografie, prin șase montări care surprind crezurile unei generații curajoase, ce adresează întrebări lumii și societății, în căutarea unui alt fel de teatru.

De asemenea, vă propunem o întâlnire cu exercițiile surprinzătoare ale coregrafilor de mâine, precum și o poveste, pentru copii de toate vârstele, realizată de studenții secției Păpuși-Marionete” (organizatorii)

Număr de vizualizări :527


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro