Tiberiu Soare, Valentina Sandu-Dediu și Florin Mitrea, în Trialog la ARCUB

apr. 8th, 2014 | By | Category: Postcard

Joi, 10 aprilie, de la ora 20.00, la Ceainăria ARCUB din București, are loc o nouă întâlnire din cadrul proiectului Trialoguri la ARCUB. Invitații acestei ediții sunt Tiberiu Soare, dirijor principal al formaţiilor muzicale Radio şi dirijor al Operei Naţionale Bucureşti și Valentina Sandu-Dediu, muzicolog, căreia în 2008 i-a fost înmânat Premiul Academiei de Stiinţe pentru întreaga activitate. Discuțiile vor fi completate de recitalurile solo ale lui Florin Mitrea, unul dintre cei mai cunoscuți violoncelişti ai momentului, interpret de muzică de cameră, prezent pe scenele naţionale și internaţionale.

Lansat în luna februarie 2014, Trialoguri la ARCUB este un eveniment care a i-a cucerit pe bucureștenii dornici de a sta de vorbă despre unele dintre cele mai interesante subiecte, cu oameni care își desfășoară întreaga activitate în domeniul cultural. Întâlnirile între public şi invitaţi au loc de două ori pe lună, în serile de joi, la Ceainăria ARCUB. Până în prezent, audiența s-a bucurat de prezența unor personalități precum scriitorul Mircea Cărtărescu, poetul Mircea Dinescu și  psihologul Aurora Liiceanu, una dintre cele mai de succes autoare autohtone. În serile de joi din luna mai, cei care îndrăgesc evenimentul Trialoguri la ARCUB se vor putea întâlni cu Gabriela Adameşteanu, Andrei Pleşu şi Gabriel Liiceanu.

Accesul la eveniment se face în baza unui bilet de intrare, care poate fi achiziţionat de la Casa de Bilete ARCUB, din Str. Batişte nr. 14.

Informaţii despre invitaţii următoarelor întâlniri şi înregistrări video extrase din fiecare ediţie anterioară sunt disponibile pe www.arcub.ro.

Număr de vizualizări :585


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro