Dragoș Mălăescu expune ”Without Face”, la București

mart. 24th, 2014 | By | Category: Eveniment

Marţi, 25 martie 2014, de la ora 19:00, la Galeria Odeon (Calea Victoriei 40-42, Bucuresti), va fi vernisată expoziția ”Without Face”, semnată de Dragoș Mălăescu. Curatorul expoziţiei: Daniela Zbarcea. Evenimentul este realizat cu ajutorul: Galeria Odeon, Atelierul de Print, Murfatlar, DanArtGallery. Expoziţia este deschisă publicului în perioada 25 martie- 15 aprilie 2014. ”Fiecare fotografie expusă absoarbe privitorul într-o poveste misterioasă, imaginată dincolo de chipurile personajelor fotografiate. Artistul alege să îsi exprime propriile viziuni creative prin intermediul acestor metafore vizuale. Obscuritatea ce învăluie imaginile și ingeniozitatea obiectelor utilizate provoacă imaginaţia publicului, ilustrând totodată o viziune artistică inedită. Accentele horror-noir din fotografiile artistului, dublate de o sensibilitate faţă de elementele naturale caracterizează demersul său fotografic.” (Daniela Zbarcea)

Cei 8 ani de experienţă în fotografie, pasiunea nemărginită și curiozitatea pentru acest domeniu au modelat activitatea artistică a tânărului fotograf. Până în prezent, lucrările acestuia au fost expuse în cadrul mai multor expoziţii de fotografie personale și colective, atât în Bucuresti, cât si în străinătate. Participarea în cadrul expoziţiei de fotografie Story of the Creative din New York, a reprezentat pentru tânărul fotograf momentul culminant al anului 2013.
Lucrările lui Dragos Mălăescu sunt adesea inspirate de necunoscutul naturii, acesta fiind predominant atras de arta fotografiei alb-negru. Student la medicină, fotograful încearcă să îsi transpună sensibilitatea și în opere de interes știinţific, contribuind la realizarea unui atlas de anatomie.

http://blog.dragosmalaescu.com/
http://www.teatrul-odeon.ro/

Număr de vizualizări :776


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro