Începe Festivalul Internaţional al Teatrului de Animație „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECȚIE”

nov. 7th, 2013 | By | Category: Eveniment
În perioada 14-24 noiembrie 2013, Teatrul de Animatie ŢĂNDĂRICĂ invită publicul la cea dea 9-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrului de Animație „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECȚIE”. Aflat sub motto-ul ”Construim poduri. Trecem granițe”, Festivalul Internaţional al Teatrului de Animație „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECȚIE” are scopul de a aduce în atenția publicului român diferite stiluri ale teatrului de animație și ale teatrului vizual din lume.

Timp de 11 zile, în cele 6 locaţii ale festivalului (Teatrul Țăndărică, Grand Cinema Digiplex, Şcoala nr.45, Spitalele de copii Grigore Alexandrescu şi Marie Curie, dar şi la Pavilionul Romexpo – în cadrul Târgului Internaţional GAUDEAMUS) vor avea loc spectacole de teatru pentru copii şi adulți jucate de trupe de profil din România și din străinătate (Anglia, Bulgaria, Croaţia, Franţa, Germania, Hong Kong-China, Italia, Polonia, SUA). De asemenea, cei mici şi cei mari vor fi răsfăţaţi cu spectacole-lectură, numeroase workshop-uri, lansări de carte, expoziții şi conferințe susținute de personalități din lumea teatrului mondial.
Festivalul Internaţional al Teatrului de Animație „BUCURII PENTRU COPII. SPECTACOLE DE COLECȚIE” este realizat împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Ministerul Culturii, ASSITEJ România şi UNIMA România.
Programul festivalului http://teatrultandarica.ro/festival.html
Număr de vizualizări :812


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro