Curtea Veche Publishing, premiată la Gala „Ce se întâmplă, doctore?”

nov. 13th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Marți, 13 noiembrie 2013, în cadrul Galei „Ce se întâmplă, doctore?” Curtea Veche Publishing a fost premiată la categoria „Spirit și cultură. Minte sănătoasă”,  pentru eforturile continue în educarea publicului prin seria cărților de sănătate. Cu ocazia împlinirii a 8 ani de la lansare, revista Ce se întâmplă, doctore? a prezentat și premiat oamenii motivaţi care au ales să facă performanţă în România și au reușit, prin eforturi proprii, să schimbe într-o direcție bună societatea românească.

“Premiul Curtea Veche Publishing, la categoria „Spirit și cultură. Minte sănătoasă”, a fost ridicat de Maria Desmirean, Manager Executiv al editurii. Invitaţii Galei au fost personalităţi din domeniul medical, cultural, vedete şi colaboratori ai revistei, cu toții specialiști de top care fac performanţă în domeniul ales şi, în acelaşi timp, îi inspiră şi pe alţii să îi urmeze. Redacţia revistei a stabilit un număr de patru categorii, fiecare cu mai multe secţiuni şi nominalizări.

Curtea Veche Publishing și-a propus de la bun început să susțină importanța educației publicului, în formele ei cât se poate de variate: educație financiară, autocunoaștere, îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur, sănătate etc, dar și educația copiilor și pregătirea viitoarelor generații de cititori – segmente editoriale pe care este și astăzi lider de piaţă.

Editura a început prin deschiderea pieței literaturii de dezvoltare personală (colecţia Cărţi Cheie), impunându-se apoi în ochii cititorilor români datorită colecţiilor de literatură motivaţională și educație socială. Ulterior, editura şi-a diversificat catalogul prin colecţii acoperind diverse arii de interes: literatură universală contemporană (Byblos), terapie familială şi de cuplu (Familia la Curtea Veche), psihologie (Biblioterapia), sănătate şi nutriţie ( Să fii sănătos), cărți de gastronomie (autori precum Jamie Oliver, Mihaela Bilic, Ligia Pop).

În ultimii ani, editura se remarcă în spațiul editorial autohton prin promovarea unor voci originale româneşti ce pot explica informaţii valoroase din domenii diverse în concordanţă cu specificul mediului din România. Personalități în domeniul sănătății și autoare Curtea Veche Publishing,  doctorul nutriţionist Mihaela Bilic („Sănătatea are gust”) și specialistul în alimentație raw vegan Ligia Pop („Rețete vegane fără foc”) au fost premiate în cadrul ediției precedente a Galei CSID, în 2012, la categoria “Promovarea unui stil de viaţă sănătos – Specialişti”.” – editura

Număr de vizualizări :501


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro