iul. 18th, 2013 | By | Category: Eveniment

Sorin Ilieşiu – senator PNL de Sibiu, secretarul Comisiei pentru cultură şi media, Senat – a adresat joi, 18 iulie 2013, o Scrisoare deschisă domnului preşedinte director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu. Redăm Scrisoarea deschisă:

Domnule preşedinte director general al Societăţii Române de Radiodifuziune,

Am citit recentul apel public (adresat inclusiv comisiei din conducerea căreia fac parte) semnat de zeci de personalităţi de prestigiu ale culturii române, care subliniază pe bună dreptate faptul că ‘valorile fundamentale morale şi culturale nu intră în vacanţă niciodată’, în contextul reducerii în perioada de vară a ponderii emisiunilor culturale de mare audienţă ale postului public de radio: ‘Maraton de duminică’, ‘Radioul de sâmbătă seara’ şi ‘Actualitatea credinţei’. În plus, aceste emisiuni sunt difuzate acum în intervale orare de minimă audienţă.

Consider că o asemenea decizie managerială este total inacceptabilă întrucât contravine flagrant misiunii culturale şi educative a postului public de radio. Ca urmare, în acord cu declaraţiile dvs faţă de această misiune, vă solicit să dispuneţi dezavuarea oficială a unei asemenea decizii, revenirea imediată la statutul anterior al acestor emisiuni atât ca durată cât şi ca interval orar de difuzare, precum şi protejarea merituoşilor realizatori ai respectivelor emisiuni.

Cu încredere,

Sorin Ilieşiu – senator PNL de Sibiu, secretarul Comisiei pentru cultură şi media, Senat

Număr de vizualizări :1021

3 Comments to “Scrisoare deschisă domnului preşedinte director general al Societăţii Române de Radiodifuziune”

1. livia spune:

SUBSRIEM!

2. Sotir Burileanu spune:

Ma alatur opiniei si cererii Domnului Iliesiu !

3. Silviu Guga spune:

Subscriu.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro