Anca Mizumschi, la clubul “Doors” din Constanţa

feb. 14th, 2013 | By | Category: Agenda de carte

Duminică, 17 februarie 2013, ora 19.00, în clubul “Doors” din Constanţa se va inaugura un proiect inedit al Asociaţiei „KULTurale”. „Mecanici poetice” este iniţiat şi promovat de poetele Amelia Stănescu şi Iulia Pană. Invitata specială a primei acţiuni din cadrul acestui proiect cultural este Anca Mizumschi. Invitaţi: actriţa Lana Moscaliuc şi muzicianul Jonathan David (voce şi chitară). Vor lua cuvântul Angelo Mitchievici şi Ovidiu Dunăreanu.

„Eu sunt primul invitat din cadrul acestui proiect, pe care îl doresc din tot sufletul să fie longeviv şi să fie inaugurarea unui lung şir de evenimente cu scriitori importanţi care vor veni la Constanţa”. (Anca Mizumschi)

“Autoare a numeroase volume de versuri, apreciate de critici, cât şi de publicul cititor, Anca Mizumschi s-a afirmat în spaţiul cultural al Capitalei, însă debutul său este legat de oraşul natal, Constanţa şi revista „Tomis”. Întâlnirea poetei cu publicul „de acasă” va sta cu atât mai mult sub semnul unei încărcături afective deosebite cu cât este prima, după nu mai puţin de… 25 de ani. Cu o bogată experienţă literară, concretizată în câteva volume, premii şi colaborări la reviste culturale importante, Anca Mizumschi revine în spaţiul tomitan pentru o întrevedere de suflet cu iubitorii poemelor sale, cu prieteni, apropiaţi şi oamenii de cultură ai locului.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1036


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro