Dorel Vişan susţine conferinţa “Omul și taina lui”, la Teatrul Naţional din Craiova

ian. 25th, 2013 | By | Category: Postcard

Duminică, 27 ianuarie 2013, ora 11:00, la sala Ion D. Sîrbu a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova va avea loc conferința cu titlul “Omul și taina lui”, susţinută de Dorel Vişan, personalitate emblematică a artei teatrale și cinematografice românești. Evenimetul are loc în cadrul „Întâlnirilor Spectactor” . Moderator: Nicolae Coande.

“O confesiune personală despre spiritul uman și tulburările lui în actuala configurație a lumii, un prilej pentru înâlnirea dintre un profesionist al scenei, dar și poet, preocupat să ajungă la sufletul publicului. Dar există un asemenea „suflet”? Abia reîntors de la Vatican, unde a fost selecționat (din peste 200 de participanti) de un prestigios juriu internațional printre cei de 12 poeți finaliști în cadrul Concursului internațional de poezie mistică, Dorel Vișan încearcă să ne convingă că da.” (organizatorii)

Număr de vizualizări :1135


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro