“Oase migratoare” de Iulian Tănase

oct. 2nd, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 4 octombrie 2012, ora 18:30, la Librăria Bastilia din Bucureşti va avea loc evenimentul “Circul Osuarului”, în cadrul căruia se va lansa volumul “Oase migratoare” de Iulian Tănase, Editura Nemira, colecţia “Cuaternar”, 2011. Invitaţi: Doru Bem, Jan Willem Bos, Silviu Dancu, Oreste Teodorescu.

“Povestea a trei oase care se transformă într-un suflet. Acesta, la rândul lui, se reîncarnează în tot felul de ființe stranii. Romanul este ilustrat cu fotografiile a 30 dintre aceste ființe. Oasele vorbesc și își spun unele altora tot felul de povești pe care un fotograf le înregistrează și le notează.

Reîncarnarea oaselor se petrece în Fabrica de Chipuri, de funcționarea căreia se ocupă Fotograful. Experimentele, deloc ortodoxe, pe care Fotograful le pune la cale în Fabrica de Chipuri, ajung la urechile presei.”, au scris editorii.

Număr de vizualizări :979


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro