Concursul Naţional de Creaţie a Piesei de Teatru într-un Act ”Mihail Sorbul “, ediţia a VIII-a (1-4 noiembrie 2012)

aug. 28th, 2012 | By | Category: Eveniment

În perioada 1-4 noiembrie 2012, la Botoşani va avea loc cea de a VIII-a ediţie a Concursului Naţional de Creaţie a Piesei de Teatru într-un Act “ Mihail Sorbul ”, organizat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, cu sprijinul Consiliului Judeţean Botoşani, în colaborare cu Primăria Săveni. La concurs pot participa dramaturgi români contemporani, membri sau nu ai uniunilor de creaţie, fără limită de vârstă, cu o piesă de teatru într-un act, care să nu depăşească maximum 20 pagini listate la corp 12 , la 2 rânduri. Organizatorii nu impun concurenţilor nici o tematică.

Regulamentul Concursului Naţional de Creaţie a Piesei de Teatru într-un Act ” Mihail Sorbul “ , ediţia a VIII-a

Lucrările dactilografiate sau listate (însoţite şi de un CD cu textul piesei) vor fi trimise în 3 (trei) exemplare, semnate cu un motto, acelaşi motto fiind menţionat şi pe un plic închis în care vor fi incluse datele autorului şi adresa, telefon, e-mail, pe adresa Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, Str. Unirii 10, Botoşani, până la data de 5 octombrie 2012.

Un juriu format din personalităţi marcante ale culturii române va acorda următoarele premii :

– Premiul   I –          2.500  lei

– Premiul  II –          2.000  lei

– Premiul III –          1.500  lei

– Premiul  special – 1.000  lei

Juriul are latitudinea de a redistribui sau diminua sau creşte, în funcţie de fondurile exitente, valoarea premiilor.

Relaţii la adresa de e-mail: centrul_creatiei_botosani@yahoo.com

Număr de vizualizări :1526


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro