”The Casual Vacancy”, de J.K. Rowling

iul. 27th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Editura Trei va publica primul roman pentru adulți al scriitoarei J.K. Rowling, ”The Casual Vacancy”. Cartea va apărea în limba română după publicarea ediției în limba engleză, pe 27 septembrie 2012. J.K. Rowling a devenit extreme de celebră după publicarea seriei de cărți despre aventurile lui Harry Potter, micul vrăjitor care a fost imediat îndrăgit de milioane de copii și nu numai.

”The Casual Vacancy” va apărea în colecția Fiction Connection a Editurii Trei, în format paperback.

„Deși mi-a făcut o deosebită plăcere să scriu cărțile Harry Potter, următorul meu roman va fi foarte diferit de seria publicată de editorul meu român – Egmont. Sunt încântată să încredințez Editurii Trei publicarea în limba română a noului meu roman The Casual Vacancy.” – J.K. Rowling


J.K. Rowling este autoarea seriei de aventuri Harry Potter, alcătuită din șapte cărți publicate între anii 1997 și 2007, care s-au vândut în peste 450 de milioane de exemplare în întreaga lume. Seria Harry Poter a fost tradusă în peste 74 de limbi, iar fiecare ecranizare a romanelor a fost un adevărat blockbuster.
J.K. Rowling a fost recompensată cu numeroase premii și distincții, inclusiv Ordinul Imperiului Britanic pentru servicii aduse literaturii pentru copii, premiul Prince of Asturias, Legiunea de Onoare în Franța și Premiul Hans Christian Andersen.
Autoarea britanică sprijină un număr mare de cauze caritabile prin Trustul Volant și este fondatorul Lumos, organizație caritabilă care luptă pentru îmbunătățirea vieților copiilor defavorizați.

Număr de vizualizări :969


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro