„Live chatting” cu prof. Jim Madison Davis

iun. 19th, 2012 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 20 iunie 2012, ora 18:00, la Cafeneaua Carada (Str. Eugen Carada nr. 5-7, Bucureşti) va avea loc un dialog al prof. Jim Madison Davis cu scriitorul George Arion. Moderatori: Ciprian Burcovschi, fondator AdLittera Project, Bogdan Hrib, editor Tritonic Grup.

Revista SemneBune propune publicului cititor un moment de „live chatting” cu unul dintre cei mai reprezentativi profesori americani de scriere creativă. Sesiunea de întrebări și răspunsuri va fi moderată de scriitorul Bogdan Hrib.

Jim Madison Davis este Şeful Catedrei de Creative Writing de la Universitatea din Oklahoma și este colaborator permanent al World Literature Today, unde scrie în fiecare număr rubrica Crime Fiction. Prof. J. Madison Davis este Preşedintele Asociaţiei Internaţionale a Scriitorilor de Crime Fiction (IACW).

Revista SemneBune este manifestul cultural proiectului AdLittera. Revista este un canal de comunicare informal și formal, nișat în palierul socio-cultural și este dedicată pieței de carte românească.

Număr de vizualizări :833


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro