Ciprian Măceșaru, Dan Mihuț și George Floarea, invitaţi la Institutul Blecher

iun. 7th, 2012 | By | Category: Eveniment

Duminică, 10 iunie 2012, de la ora 16.30, în Club El Comandante Primer (str. Sfântul Ștefan nr. 13 – Zona Izvorul Rece, Bucureşti), va avea loc întâlnirea cu scriitorii Ciprian Măceșaru, Dan Mihuț și George Floarea, în cadrul Institutului Blecher. Un eveniment moderat de Claudiu Komartin.

Ciprian Măceșaru (n. 1976) a absolvit Facultatea de Psihologie și a devenit cunoscut în mai multe ipostaze: ca scriitor, publicist și muzician. Pe lângă activitatea sa ca toboșar în trupele Hotel Fetish și Toulouse Lautrec, Măceșaru a publicat numeroase articole și recenzii de carte în presa culturală, trei volume de poezie: „Cântecul greierilor de sub calea ferată” (2007), „Poeme” (2010) și „Străzi interioare” (2011), un volum de interviuri, un jurnal și recentul roman „Superhero” (2012).

Dan Mihuț (n. 1973) a fost profesor de engleză și redactor al revistei „Tomis”, până la desființarea acesteia. Supranumit „un Iosif Sava al rockului”, Mihuț a debutat cu volumul de poeme „Autodafe” (2008), având în pregătire o carte nouă, „Trei mese pe zi”, care pre mulți îi va uimi.

George Floarea (n. 1976) este o prezență constantă a ultimilor ani, atât în cenaclurile și atelierele literare active, cât și pe internet, unde s-a făcut remarcat ca fotograf și poet, întârziindu-și debutul cu o răbdare mai rar întâlnită azi, pentru care merită salutat.

Număr de vizualizări :968


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro