Cum prind viață jucăriile, la librăria Avant-Garde

mai 18th, 2012 | By | Category: Postcard

Sâmbătă, 19 mai 2012, începând cu ora 11.00, la librăria Avant-Garde Librarium (Str. Lăpușneanu, nr. 16, Iași) va avea loc un nou atelier de creație pentru copii.


Ce se întâmplă cu jucăriile pe care le-am iubit când eram copii? Unde se duc, de ce dispar în tăcere când nu mai avem nevoie de ele, lăsându-ne doar amintirile fericite ale copilăriei, bine ascunse în memorie, încât abia la maturitate le descoperim și le înțelegem?

Accesul copiilor la toate atelierele este gratuit. Ei pot participa împreună cu colegii de grădiniță și însoțiți de educatoarea lor sau împreună cu părinții.
Număr de vizualizări :1180


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro