„English – your way to success”, workshop gratuit

mai 23rd, 2012 | By | Category: Postcard

Shakespeare School organizeaza workshop-ul gratuit despre examenele Cambridge (PET, FCE) din cadrul campaniei „English – your way to success” ce încurajează tinerii să obțină un certificat internațional de limba engleză. Workshop-ul va avea loc sâmbătă, 26 mai 2012, orele 16:00, la sediul Shakespeare School din strada Tokio, numărul 9, sectorul 1, București.


Atelierul gratuit susținut de Zoltan Rezmuves, trainer Oxford University, le va oferi tinerilor informații valoroase despre structura examenelor Cambridge, strategii și tehnici de abordare cu succes probei de Speaking din cadrul examenelor PET si FCE, dar și avantajele acestor certificate pentru o carieră de succes.

Shakespeare School este centru de pregatire pentru examene Cambridge recunoscut de CAMBRIDGE ESOL și anual pregătește sute de candidați pentru examenele Cambridge și IELTS. În cei 10 ani de activitate procentul de promovabilitate a cursanților Shakespeare School la examenele Cambridge a fost de aproximativ 97%.

„Învățarea limbii engleze presupune creșterea oportunităților pentru dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr. Am inițiat această campanie deoarece ne dorim ca toți tinerii să realizeze importanța cunoașterii limbii engleză, dar mai ales obținerea unui certificat internațional de limbă engleză pentru o carieră de succes.  În plus, un astfel de certificat se echivalează cu proba de competență lingvistică de limba engleză din cadrul Bacalaureatului”, a declarat directorul Shakespeare School, Adriana Alionte.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se realizează prin completarea formularului online aici: http://www.shakespeare-school.ro/formular.html

Calendarul tuturor workshop-urilor gratuite este publicat pe site-ul oficial:
www.shakespeare-school.ro, la rubrica „Ateliere gratuite”.
Campania „English – your way to success”  este un proiect inițiat de Shakespeare School ce încurajează tinerii să obțină un certificat internațional de limba engleză. Alături se află Fischer International, centrul de carte străină și reprezentanta Cambridge ESOL în România.

Număr de vizualizări :1369


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro