Vernisaj “Dincolo de arhitectură”

oct. 17th, 2011 | By | Category: Postcard

Miercuri, 19 octombrie 2011, de la ora 18.00, la Galeria Dialog a Primăriei Sectorului 2 (str. Chiristigiilor nr. 11-13, Parcul Obor), va avea loc vernisajul expoziţiei de artă a arhitecţilor intitulată “Dincolo de arhitectură”. Curator Ruxandra Garofeanu.

Expoziţia se bucură de o largă participare, de la arhitecţi mai tineri până la seniori. Vor fi prezenţi cu lucrări şi foştii profesori: George Matei Cantacuzino, Gheorghe Simotta, Anton Damboianu, Horia Teodoru şi alţii.

Expoziţia va fi deschisă până la data de 3 decembrie 2011.

Alte informaţii puteţi gasi pe http://www.uniuneaarhitectilor.ro/215.

Număr de vizualizări :947


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro