Centre for Exam Excellence participă la Romanian International University Fair (RIUF)

oct. 20th, 2011 | By | Category: Postcard

Centre for Exam Excellence (CEEx), divizie a Shakespeare School specializată în cursuri de pregătire pentru examenele internaţionale de limba engleză, participă la târgul educaţional RIUF. Evenimentul se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică (22 şi 23 octombrie 2011), la Sala Palatului din capitală.

„Înainte de a alege unde vrei să fii student şi ce îţi doreşti să studiezi, credem că este important să cunoşti toate detaliile despre oportunităţile şi condiţiile de studiu. Aşadar, tuturor celor interesaţi să experimenteze viaţa de student în Marea Britanie şi SUA timp de 2 săptămâni, le-am pregătit o ofertă variată de şcoli de vară de perfecţionare a limbii engleze în campusuri universitare din: Oxford, Cambridge, Londra, Edinburgh sau New York” a declarat Georgiana Bose, manager examene internaţionale CEEx.

Număr de vizualizări :2817


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro