Atelier de scenaristică: poveşti transmise mai departe

aug. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 5 septembrie 2011, ora 18:30, Fundaţia Calea Victoriei din Bucureşti (Str. Caimatei nr. 20) organizează un nou atelier de scenaristică, susţinut de lectorul Anda Cruceanu.
Atelierul de scenaristică are ca scop descifrarea limbajului cinematografic prin intermediul scenariului şi însuşirea elementelor care le formează. În cadrul acestui atelier se va învăţa importanţa poveştii filmice şi cât din povestea de pe hârtie ajunge pe ecran. Participanţii la acest curs vor fi îndrumaţi în redactarea ideilor pentru ca ele să ajungă în varianta de scenariu. Cursul se adresează tuturor persoanelor ce au poveşti şi vor ca poveştile lor să ia forma unui scenariu cinematografic. Nu există o limită de vârstă.
Atelierul este format din opt şedinţe. Fiecare şedinţă se va împărţi într-o parte teoretică (cu exemplificări din filme), iar în cea de a doua parte se vor structura informaţiile acumulate prin intermediul exerciţiilor creative.

Mai multe informații la pagina web: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2010/atelier-de-scenaristica-2/

Număr de vizualizări :905


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro