”Cum iniţiem şi gestionăm un proiect de cooperare culturală europeană?”, seminar la MNLR

aug. 31st, 2011 | By | Category: Postcard

Vineri şi sâmbătă, 9 şi 10 septembrie 2011, la sediul Muzeului Naţional al Literaturii Române din Bucureşti, va avea loc seminarul ”Cum iniţiem şi gestionăm un proiect de cooperare culturală europeană?” organizat de Punctul de Contact Cultural al României.

Ce presupune un proiect de cooperare culturala? Cum dezvoltăm o idee de proiect de cooperare europeană şi cum o punem în practică? De ce competenţe interculturale avem nevoie? Ce înseamnă bune practici într-un parteneriat cultural european? Cum transpunem o idee de proiect într-un formular de cerere de finanţare în cadrul Programului Cultura?

Seminarul va aborda tema cooperării culturale transnaţionale dintr-o dublă perspectivă: conceptuală (elemente esenţiale de care trebuie să ţinem cont în conceperea şi implementarea unui proiect de cooperare, în dinamica unui parteneriat la nivel european) şi tehnică (cum transpunem o idee de proiect în formularul de cerere de finanţare pentru Programul Cultura 2007-2013).
Evenimentul va fi susţinut de experţi din cadrul Punctului de Contact Cultural al României şi din punctele de contact cultural din Luxemburg şi Malta.

Cei interesaţi se pot înscrie la adresa de email bianca.floarea@eurocult.ro până cel târziu marţi, 6 septembrie 2011, ora 16.00.

Mai multe detalii aici.

Număr de vizualizări :1429


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro