Atelierele de linogravură continuă la Mogoşoaia

iul. 17th, 2011 | By | Category: Postcard

Programul atelierelor organizate la Mogoşoaia continuă. Astfel, în fiecare duminică a lunii iulie, între orele 16.00 şi 19.00, la Centrul Cultural Paletele Brâncoveneşti Mogoşoaia, au loc ateliere de linogravură, deschise tuturor vârstelor, organizate de Asociaţia Gaspar, Baltasar & Melchior.


Participanţii sunt bineveniţi oricând, de-a lungul celor 3 ore, de preferinţă până la 18,30, pentru a putea duce la bun sfârşit toate etapele de lucru. Linogravura este cea mai simplă tehnică a graficii. La atelierele organizate în duminicile anterioare au participat multe persoane dornice să înveţe etapele de lucru ale linogravurii.

Număr de vizualizări :974


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro