“Cum să fim fericiţi în cuplu. Între fidelitate şi infidelitate” de dr. Gérard Leleu

iul. 22nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Trei, în colecția “10 cărți din Psihologie practică”, a apărut volumul “Cum să fim fericiţi în cuplu. Între fidelitate şi infidelitate” de dr. Gérard Leleu, în traducerea Claudiei Alecu.


Câte cupluri care îşi juraseră iubire eternă nu se regăsesc într-o zi confruntate cu infidelitatea şi cortegiul de suferinţe pe care aceasta le aduce, aproape întotdeauna, cu sine?
Ce ne împinge să căutăm pe altcineva, în afara relaţiei? Şi care pot fi consecinţele „evadării” noastre?
Cum să reacţionăm, cum să facem faţă crizei şi cum să o depăşim? Putem oare crea un „nou” tip de fidelitate?
Întrebări la care dr. Gérard Leleu oferă răspunsuri şi, totodată, sfaturi pentru o mai bună înţelegere a infidelităţii, pentru depăşirea emoţiilor negative şi restabilirea dialogului.

Număr de vizualizări :1140


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro