Micuţii învaţă „Primii Paşi de Balet” la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”

iun. 10th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 11 iunie 2011, cu începere de la ora 19.00, la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti va avea loc un nou atelier de dans clasic „Primii Paşi de Balet”, coordonat de coordonat de Iulian Rădoi şi Mădălina Mechenici, ambii balerini ai instituţiei de spectacol.

În cadrul „Atelierului de Dans Clasic: Primii Paşi de Balet”, copiii vor învăţa, într-o manieră educativă dar şi distractivă, principalii paşi de balet, menuet, poziţia de reverence, precum şi elemente de ritmicitate. De asemenea, copiii vor putea  vedea şi cum arata echipamentul balerinilor, poantele şi costumaţiile de balet folosite la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian”, precum şi un montaj special cu secvenţe de balet din arhiva Operetei.

Proiectul ”Serile copiilor”, din care face parte şi acest atelier, a fost iniţiat de Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” în stagiunea 2009 – 2010, fiind un serviciu adresat spectatorilor cu copii, oferindu-le acestora posibilitatea de a veni la teatru însoţiţi de cei mici care, pe timpul spectacolului, pot participa la o serie de activităţi creative.

Accesul în incinta Studioului se face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza biletelor de intrare la spectacol (părinţii) şi la atelier.

Număr de vizualizări :1398


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro