Maria Alexandra Marian – o tânără suceveancă premiată la concursuri de literatură

iun. 15th, 2011 | By | Category: Postcard

Suceveanca Maria Alexandra Marian a obţinut recent Prima Menţiune Specială pentru Copii la Concursul Naţional „Ion Creangă” de Creaţie Literară-Poveşti, Ediţia a XVIII-a, care a avut loc la Iaşi – Humuleşti. Maria Alexandra face parte din Clubul de lectură „Prinţul fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor-Copii al Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, coordonate la Biblioteca Bucovinei de scriitoarea Angela Furtună.

Maria Alexandra Marian a obţinut ulterior alte două premii importante pe plan judeţean (Universul copilăriei) şi naţional (Tinere condeie), având deja texte editate şi povestiri în curs de apariţie, iar în curând îşi va face debutul oficial.
„Maria Alexandra Marian este o explozie de talent românesc autentic. Un copil-minune absolut uluitor, pentru ale cărui reuşite actuale au muncit cu egală dăruire şi bunica, o distinsă profesoară de română, şi tatăl, atent la viitorul copilului său, şi devotata mamă, care îşi însoţeşte cu dragoste fiica pe toate căile afirmării, şi educatoarea excepţională, şi prima sa îndrumătoare hăruită de la Clubul copiilor, şi eu, actualul îndrumător al vocaţiei sale literare în cadrul Clubului şi Cenaclului, deschise la Biblioteca Bucovinei.” (Angela Furtună)

Număr de vizualizări :1486


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro