Federaţia Editorilor din România, membră a Federaţiei Editorilor Europeni

iun. 28th, 2011 | By | Category: Postcard

Federaţia Editorilor din România (FER) a devenit oficial membră a Federaţiei Editorilor Europeni (FEE). Aplicaţia FER a fost aprobată în cadul şedinţei Comitetului Executiv al FEE, care a avut loc la Ljubljana, în luna martie 2011, şi validată de Adunarea Generală, desfăşurată săptămâna trecută la Reykjavik, Islanda.

Federaţia Editorilor din România a fost reprezentată la Adunarea Generală a FEE de Mihail Penescu, Co-preşedinte, si de Cristina Poterăşoiu, Director executiv.

Pe parcursul celor două zile, editorii din Europa au discutat despre drepturile de autor în societatea informaţională, nivelul TVA pentru cartea pe suport de hârtie şi pentru cartea electronică, comerţul electronic de carte, editarea de carte în domeniul educaţional, crearea unei platforme pentru nevăzători, accesul la cultură cu ajutorul platformelor multilingvistice, legiferarea de către Comisia Europeană a drepturilor consumatorilor de cultură scrisă şi despre cărţile pentru copii.

Număr de vizualizări :11944


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro