BookLand – caravana cărţilor, în mall-urile a nouă oraşe din ţară

iun. 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

În perioada 15 august-16 octombrie 2011, BookLand va fi prezent în nouă oraşe din România: Constanţa, Brăila, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timişoara, Sibiu, Braşov.

“Orice produs, ca să se vândă, trebuie să fie la îndemâna cumpărătorului. BookLand asta face – aduce cartea în mijlocul oamenilor. Bucureştenii sunt răsfăţaţi cu evenimente zi de zi. Eu, ca om de provincie – cum zic bucureştenii, consider că locuitorii altor oraşe mari vor fi mai mult decât bucuroşi să se întâlnească cu cartea, în spaţiile care le sunt deja dragi. Motiv pentru care aplicăm aceeaşi formulă şi în caravana BookLand – târgul va fi găzduit de 9 mari mall-uri”, a declarat Mihaela Petrovan, fondatorul târgului de carte urban BookLand.

Mai multe amănunte la pagina web: http://book-land.ro

Număr de vizualizări :1456


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro