„Aripi de foc”, în premieră la Cinema Arta din Cluj

iun. 9th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 10 iunie 2011, de la ora 12.00, la Cinema Arta din Cluj, are loc proiecţia-eveniment a documentarului de lung metraj “Aripi de foc”, realizat de tânărul regizor Tedy Necula, cunoscut publicului în special pentru rolul din filmul „Noro” (regia Radu Gabrea).

La eveniment sunt invitaţi şi Dana Deac, maestrul Radu Gabrea, actorii principali şi echipa de producţie a filmului, care vor dialoga cu publicul la finalul proiecţiei.

„Aripi de Foc” vă va purta prin aventura incredibilă a primului spectacol de dans comunitar din România, “Pasărea de foc”, prezentat în cadrul Festivalului Internaţional “George Enescu” (ediţia 2009), la Bucureşti, pe scena Teatrului Naţional, şi la Sibiu.

„Filmul vorbeşte despre Pasărea de Foc pe care o avem cu toţii înăuntrul nostru şi trebuie să o eliberăm pentru a ne urma visele, scopurile în viaţă. “Aripi de foc” este exemplul unei metode reale de a vedea altfel viaţa pe care o trăim”, a spus Tedy Necula, regizorul filmului.

Tedy Necula a intrat în lumea filmului la 13 ani, în rolul principal din filmul “Noro”, în regia lui Radu Gabrea. Palmares–ul său regizoral cuprinde deja două documentare de lung metraj, spoturi sociale pentru ONG-uri (Young Goldfish, Junior-Oul, Fundaţia Licinium, Asociaţia Naţională a Bolilor Rare, CROS), scurtmetraje şi clipuri video.

A lucrat cu artişti ca Joshua Navi, Zmili, Rasa, Cosy, DexStar, Criss Blazini, Tonik Obiektiv, Hip Hop Kulture, Avangard Miuzic.

Este producător Filmmaking Romania, speaker motivaţional şi trainer în comunicare socială şi realizare de film.

Număr de vizualizări :1022


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro